top of page
18237789_1872968862920059_4256981016398649872_o.jpg
Behandling

Hvis der er muskulære ubalancer eller underudviklede muskler i kroppen, kan EMS bruges til at justere disse. Det er nemt at målrette de relevante muskelgrupper med den professionelle placering af elektroder i den specialiserede XBODY træningsdragt. Der kræves ingen ekstern vægt og dermed ingen risiko for overbelastning af led og ligamenter.

Træning

Alle sessioner foregår med en dedikeret og veluddannet træner, som guider dig gennem øvelserne og sikrer at du opnår de ønskede resultater. XBODY EMS træning øger muskelmasse, fremmer fedttab, øger kalorieforbrænding og booster stofskiftet ved at aktivere alle muskelfibre.

Sikkerhed

EMS er udviklet og udbredt i fysioterapien gennem årtier med gode resultater. Det giver den perfekte kombination af effektiv styrke og cardio træning. Elektrisk Muskel Stimulation har vist sig at være en sikker træningsform i mange år og er velegnet til næsten alle i alderen 18-80 +

EMS træning er en videnskabeligt understøttet træningsform med rødder i fysioterapien. Denne tids optimerede træning er samtidig en behandling som afhjælper muskulære ubalancer og dermed sikrer en optimal kropsholdning.

At integrere EMS i dit eksisterende træningsprogram vil levere større og hurtigere resultater på kortere tid. 

 

Som udbyder af EMS træning åbner du dørene til alle dem, som af forskellige årsager ikke kan træne de mange timer i et center, som det normalt kræver at opnå en stærk krop. Samtidig appellerer EMS træning også til fitness-entusiaster og atleter, som med EMS kan opnå helt nye resultater med deres træning og nå det næste niveau af styrke.

Virker det?

Lad dig ikke narre af de korte træningstider. EMS er hverken en nem eller doven løsning. Intensiteten af træningen føles som om, du har trænet hårdt – og resultaterne er derefter. De fleste oplever synlige resultater efter 4 uger.

Smertelindring?

Da EMS styrker din kropsholdning og positur samt får fat i selv de mindste muskelgrupper, oplever kunder oftest at EMS lindrer daglige smerter forsaget af siddestillende arbejde. Eks. lænde- og nakkesmerter.

Anden sport?

EMS kan sagtens udøves som din primære sportsgren. Mange bruger dog også et klippekort til at booste deres træningsforløb efter lang tids pause, eller som supplement til regulær træning. Vi anbefaler at du lytter til din krop.

Oplev det prisvindende EMS udstyr

Fitness 23 BW.jpg

Siden XBODY blev grundlagt, har deres anmelderroste udstyr vundet adskillige priser over hele verden, og det blev tildelt "Bedste innovative produkt" blandt andre innovation, fitness, design og forretningsrelaterede præstationer.

Træningerne er korte, sjove og effektive. Det er ikke overraskende, at det er blevet så populært så hurtigt, og at folk der ønsker at komme i form eller se bedst muligt ud, kan spare en masse tid og kræfter på at nå deres mål.

XBODY har altid fokuseret på at levere en pålidelig, sikker og højkvalitets oplevelse til sine partnere og kunder, og det er grunden til, at dets fremstillingsprocesser har opnået godkendelser til at opfylde ISO 9001 kvalitetsstandarder og TÜV Rheinland-certificeringen.

 

XBODY løsninger er designet fra bunden til at omdefinere, hvad EMS udstyr er. De er meget brugervenlige, intuitive at bruge, de ser smukke ud, og leverer fantastiske resultater for vores kunder.

bottom of page